Jump to content

Indigo Gaming Community Messages

HIMNA - Indigo Gaming Himna

HIMNA - Indigo Gaming

~ samp.indigogaming.eu:7783

~ ts.indigogaming.eu

~ www.indigogaming.eu

Instagram: @indigogaming_ogc

John_Wick

IG Clan
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

John_Wick last won the day on November 17

John_Wick had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About John_Wick

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vaše ime na serveru : John_Wick Koja Vam je permisija potrebna i zasto ? : Potrbna mi je permisija supporter jer sam supporter.
 2. John_Wick

  Pohvala na supportera

  Vaš nick na serveru: John_Wick Ime Supportera: sergio Dokazi: Nema. Dodatno obrazloženje/pojašnjenje za dokaze: Supporter je aktivan, vredan, iskusan, ljubazan i uvek je tu da pomogne. Za ovo ne trebaju dokazi. Samo tako nastavi!
 3. John_Wick

  Pohvala na AIG-a

  Vaš nick na serveru: John_Wick Ime admina: Bino_Legacy Dokazi: Nema. Dodatno obrazloženje/pojašnjenje za dokaze: Admin je aktivan, vredan, iskusan, ljubazan i dobro zna svoj posao. Dokazi za ovo ne trebaju. Samo tako nastavi!
 4. John_Wick

  Pohvala na AIG-a

  Vaš nick na serveru: John_Wick Ime admina: Ivanko_Peugeot Dokazi: Nema. Dodatno obrazloženje/pojašnjenje za dokaze: Admin je aktivan, vredan, kulturan i dobro zna svoj posao, dokazi za to ne trebaju. Samo tako nastavi!
 5. Vaš predlog: /najblizirent Detaljan opis predloga: Predlazem da se ubaci komanda /najblizirent ukoliko nekom zatreba, jer ako je negde daleko da zna gde da ide. Zašto mislite da bi ta ideja bila korisna: To bi bilo korisno da se olaksa Supporterima.
 6. Vaš Nick na serveru: John_Wick Slika stats-a: Slika statsa!-(Klik)! Vaš Level: 2 Godine: 16 Ispravan TS3 i Mic?: DA Zašto ste se odlučili konkurirati za Supportera?: Jer volim da pomazem igracima i imam dosta slobodnog vremena. Poznavanje Roleplay pravila 1-10: [ 10 ] Imate li iskustva kao Supporter?: DA Pošaljite svoj Facebook Profil LINK: https://www.facebook.com/ivkepb/
 7. Vaš Nick na serveru: John_Wick Slika stats-a: Slika statsa!-(Klik)! Vaš Level: 2 Godine: 16 Ispravan TS3 i Mic?: DA Zašto ste se odlučili konkurirati za Lidera?: Da bih podigao tu organizaciju i popravio rad iste. Poznavanje Roleplay pravila 1-10: [ 10 ] Imate li iskustva kao Lider?: DA Pošaljite svoj Facebook Profil LINK: https://www.facebook.com/ivkepb/
 8. John_Wick

  Zalba na lidera

  Ime i Prezime ( NICK ) : John_Wick Ime i Prezime Lidera na kog se zalite : Rosen_Legacy Pravila koja je prekrsio : NONRP, PG. Opis situacije : Izlazim iz auta, ulazim u opstinu, 2 policajca ulaze zamnom, jedan od njih Rosen_Legacy. Trazi mi dozvolu za auto, a nisam u vozilu nego u opstini (Spama), proslo neko vreme, ja ispred auto skole, dobijam 3 wl za nesaradnju. Iako nisam trebao dobiti wl, trebao ga je odma dati, a ne u auto skoli. Los uzor clanovima, prvi on ne zna pravila. Lideri jos nisu ispisali pravila organizacije na forumu i ts3-u. Dokaz ( Slika , Video ) : Dokaz br.1!-(Klik)! - Dokaz br.2!-(Klik)! - Dokaz br.3!-(Klik)! - Dokaz br.4!-(Klik)! - Dokaz br.5!-(Klik)! - Dokaz br.6!-(Klik)!
 9. Dobrodosao John_Wick (ID: 1289) na Indigo Gaming Community

  HIMNA ~ Indigo Gaming

  SAMP IP ~ samp.indigogaming.eu:7783

  TS3 IP ~ ts.indigogaming.eu:9988

  PORTAL ~ www.indigogaming.eu

  Instagram ~ @indigogaming_ogc

   

  Datum registracije: 11/16/2020

×