Jump to content

Indigo Gaming - IG Messages

HIMNA - Indigo Gaming Himna

HIMNA - Indigo Gaming

~ samp.indigogaming.eu:7783

~ ts.indigogaming.eu

~ www.indigogaming.eu

Instagram: @indigogaming_ogc

Richard Johnson23

IG Clan
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Richard Johnson23 last won the day on September 10 2019

Richard Johnson23 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Richard Johnson23

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovako najvece pravilo kada hocete da rpate ili uopste pristupite RP skoli jeste da U IC CHATU SME DA SE PISU ZAREZI,UPITNICI NA KRAJU RECENICE,UZVICNIK NA KRAJU RECENICE,I TACKA NA KRAJU RECENICE. - Prvo procitaj te ovo pa onda mozete pristupiti RP skoli,NARAVNO NEMA SKRACENICA , GOVORENJA xD LOl i tako toga , znaci samo ovo sto sam rekao zarezi,tacke na kraju recenica,upitnici na kraju , i uzvicnici. Zasto to nije MG ? - Pa ovako , da krenemo o preglednosti samom chat-u , mnogo je preglednije i gramaticki ispravno mi svakako radimo MG kako god da okrenemo jer nemamo uslove kao i svaki ostali samp server da pricamo preko mikrofona uglavnom /me i /do se koristi za chat a pricanje preko mikrofona ali sta mi tu da radimo , e sad zasto je ovako ispravno : Kada ovako napiseti upitnu recenicu : Zasto radis to ? ( dajem neki obican primer , ovo je upitna recenica i mi pitamo tipa nzm zasto to, znaci fakticki mi nagovestavamo taj drugi IC karakter da nas karakter nije besan i tipa lepo i normalno upitno da postavi pitanje , bez stresa) A gledaj te sad kako ste vi navikli : zasto to radis ( I kako mi sad znamo dal je on besan , dal je pitao nesto , on nista nije nagovestio ni dali je uzvicna recenica , upitna ili tako nesto ) Zasto to radis ! ( tipa ovo nagovestava da taj drugi karakter je besan , dere se na nas i nesto mu ne odgovara) ZNACI NEMOJ DA MI TO BRKATE @Tosic
 2. Richard Johnson23

  RP SKOLA #1 - ODRZANO !

  Odrzana je prva RP skola #1 Sve je proslo kako treba , svi ucenici su dobili po RP poen , sledeca RP skola je sledece nedelje u petak u 21:00. - KONKURSI SU OTVORENI. @Tosic
 3. Richard Johnson23

  Crips

  Posle nekog vremena Richard Johnson odlucuje da dodje u savez sa Grove Street Family na neko vreme dok se Cripsi ne podignu....... Njegov drug Anthony dolazi ispred njegove gajbe te zajedno pricaju generalno o Los Santosu.
 4. Richard Johnson23

  Crips

  Cripsi su osnovani jos 1980 godine u Los Santosu pokraj Gleen parka. Radili su razne kriminalne stvari uglavnom preprodaja droge, oruzja, oruzane pljacke i tako dalje. Posle nekoliko godina Cripsa vise nema, policija im je usla u trag, pola su pohapeseni pola su umrli. Posle nekog vremena iz zatvora izlazi osnivac kriminalne grupe Richard Johnson, sada je na samom dnu te pocinje sve iz pocetka u nadi za bolje sutra.
 5. Richard Johnson23

  Obaveštenje.

  Obaveštenje za sve clanove SAJ - LSPD u petak 08.11.2019 u 21:00 će se održati vanredan RP čas u obavezi su da dodju svi clanovi zajedno sa liderom.
 6. Richard Johnson23

  Crips

  @Markoni @Tosic krecemo polako xD
 7. Richard Johnson23

  GREEN GANTON !

  @Tosic
 8. Richard Johnson23

  UPDATE x2.1

  Ne forsiraj. Kad bude hteo da pregleda, pregledace i tjt.
 9. Richard Johnson23

  Detaljni IC RANKOVI

  Mnogo je to krindz RP Krindz je to rp bato, pazi situaciju u setu i konverzaciju po tvome kako bi ispalo " AY'O BUSTA imas li 10 grama vutre na ler, nigga nemam" mnogo krindz.
 10. Richard Johnson23

  Pravila sheriff

  Nije lose, samo si se trebao vise fokusirati na kodove.
 11. Richard Johnson23

  Indigo News | INFO

  Krindz je mnogo. Nemoj to rpati.
 12. Richard Johnson23

  Cene NARKOTIKA koje se rpaju.

  @Tosic I ovo
 13. Richard Johnson23

  Kako pravilno rpati LAW RP.

  @Tosic I ovo pin i lock
 14. Richard Johnson23

  Dileri

  @Tosic pin and lock.
 15. Richard Johnson23

  prijava za RP skolu

  @Tosiclock ovo.
×